Lennufirma oksenduskotid

- 2021-08-12-

Lennufirma oksekott
Lennukite oksenduskotte kasutatakse selleks, et vältida reisijate oksendamist pardal selliste sümptomite tõttu nagu õhuhaigus või füüsiline ebamugavustunne kodumaiste või rahvusvaheliste lennuettevõtjate salongis. Lennufirmad on reisijate oksendamise vältimiseks ette valmistanud spetsiaalsed kotid reisijatele salongi oksendamiseks. Oksendamine pardal, lisaks saab seda kasutada ka reisijatele mittevajaliku prügi laadimiseks.

Oksendamise vältimise viisid

1. Esimesel õhtul enne lendu minekut peaksite tagama piisava une ja puhkuse, nii et teil oleks piisavalt energiat järgmisel päeval lendamiseks.

2. Suuõõne liikumishaiguse ravim pool tundi enne lennuki õhkutõusu võib vältida patsiendi oksendamist 5,6 tunni jooksul.

3. Valige iste mootorist kaugel ja aknale võimalikult lähedale, et šokki vähendada ja vaatevälja laiendada. Pöörake tähelepanu ruumi orienteerumisele, hoidke oma nägemine nii kaugele kui võimalik, vaadake kaugeid pilvi, mägesid ja jõgesid ning ärge vaadake lähedalasuvaid pilvi.

4. Kui lennuk tõuseb, läbib pilvi, pöörab, laskub ja maandub, samuti suuri lööke ja lööke, peaks patsient liikuma nii vähe kui võimalik. Eriti pea peab olema fikseeritud ja seda ei saa pöörata.

5. Pöörake tähelepanu konditsioneeritud refleksi vältimisele. Kui naabrite juures on oksendamise märke, lahkuge viivitamatult sündmuskohalt ja vältige nägemist.

6. Kui õhuhaigus tekib, olge kergemates oludes ettevaatlik, et te ei katkestaks fookust ja säilitaks suunavaate. Kui see on raskem, peaksite vaikima ja istuma kindlalt, eelistatavalt lamades selili ja parandama oma pead; kui see on tõsisem, tuleks oksendamise tõttu vett kaotavaid inimesi õigeaegselt soolalahusega täiendada.

7. Kui soovite oksendamist ära hoida, peate 4 tundi enne lennuki õhkutõusmist sööma vähem vedelat toitu, kuni lennuk maandub.

8. Pigista sageli varbaid, keera vöökohta ja püsti, mis soodustab vereringet.

Airline Vomit Bags